Dumneavoastra intrebati, e-director.ro raspunde

Cum va fi gasit site-ul meu?

Utilizatorii internetului vor gasi in general un web-site in urmatoarele moduri:
* folosind un motor de cautare (de ex. www.google.ro este de departe cel mai folosit motor de cautare in romania si va putem ajuta sa aveti o vizibilitate buna pe el)
* cu ajutorul unui link sau banner din alte site-uri
* observand adresa site-ului dumneavoastra in materialele de marketing/advertising
* accesand direct site-ul utilizand bara de adrese a browserului atunci cand vizitatorii stiu deja numele domeniului asociat site-ului dumneavoastra, de aceea adresa de internet ar trebui inclusa pe orice bucatica de hartie ce paraseste organizatia dumneavoastra.

e-director.ro vine sa completeze aceasta lista punand la dispozitia dumneavoastra un mijloc de promovare prin includerea site-ului in baza noastra de date.

Ce este e-director.ro?

e-director.ro este un director web (eng. web directory) sau altfel spus un catalog web care centralizeaza resurse de pe internet, in acest caz fiind vorba de link-uri catre alte site-uri. Toate site-urile inscrise sunt atribuite unei categorii care reflecta cel mai bine domeniul de care tine site-ul inscris.

Cum inscriu un site in e-director.ro?

Nimic mai simplu, mergeti pe aceasta pagina si completati formularul, in cel mult 48 de ore se va face analiza de catre noi si daca Termenii si Conditiile noastre sunt respectate site-ul va fi publicat.

Pana cand site-ul meu va fi listat pe e-director.ro?

Odata ce site-ul dumneavoastra a fost inscris in directorul web e-director.ro si nu sunt incalcate Conditiile inscrierii el va fi la dispozitia vizitatorilor pana cand doriti.

Ce este optimizarea pentru motoarele de cautare?

Otimizarea pentru motoarele de cautare (SEO – search engine optimization) realizeaza o clasare cat mai inalta in rezultatele cautarii pe motoare de cautare. Pentru mai multe detalii vizitati SEO.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie!